Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Big Time Rush

                                                                 Big Time Rush

Big Time Rush (gyakran rövidítve BTR ) egy amerikai tini Ikon és KCA jelölt televíziós zenei témájú tini sitcom alapján a zenekar az azonos nevű. A sorozat krónikák négy középiskolai barátok Minnesota - Kendall Knight (Kendall Schmidt), James Diamond (James Maslow), Carlos Garcia (Carlos Pena, Jr.), és a Logan Mitchell (Logan Henderson) - akiknek az életét megváltoztatta, amikor költöznek Los Angeles, és vált a hit-készítés, listavezető fiúbanda.

Kendall Knight (Kendall Schmidt) - Kendall a második legrégebbi, és a "hirdette vezetője" az a csoport, aki látta, mint a normál, érthető, és okos.

James Diamond (James Maslow) - James a legrégebbi és a szép fiú a csoportban, aki eredetileg popsztárt akart lenni . Ő látszólag megszállottja a hajának, és jól néz ki, és mindig tart a szerencsés fésű a kabátjában.

Carlos Garcia (Carlos Pena, Jr.) - Carlos a legfiatalabb és legrövidebb ideje van  a zenekarban , aki hordja a hoki sisakot minden ok nélkül. Ő alakította a gyerekes, exciatble, energikus, meggondolatlan és nagyon hűséges, hogy mindenkit a barátjának tart.

 

Logan Mitchell (Logan Henderson) - Logan a harmadik legrégebbi és az egyik értelmes a csoportban. Ő is okos a csoportban, de a pánik nyomás alatt tartja.


                                                    big_time_rush_by_emilyz94.jpg

 
 

 


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 11489
Hónap: 110
Nap: 7